OVER HERTDRUK

Mijn naam is Werner Cazemier. Ik ben de man achter Hertdruk. Hertdruk is gevestigd in Leeuwarden. Met mijn 2 meter en 2 centimeter, tattoos, piercings en baard niet je typische marketeer. En dat zul je merken. Ik ben direct en eerlijk met je over de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Geen absurde tarieven of verrassingen achteraf. Ik werk als freelancer, naast mijn vaste baan als webshopmanager. Ik kies voor projecten die ik interessant vind en waar ik mensen vind, die passie voor hun vak hebben. Daar bloeit mijn creativiteit van op. Zie ik een opdracht niet zitten of denk ik dat er een betere match voor je is met een andere partij? Dan laat ik het je meteen weten. 

Mijn levensloop in de online wereld

In 2012 nam mijn leven een grote wendig. Op dat moment woonde ik net in Duitsland. Ik was gericht op de visuele media. Video en Visual Effects dat zou het worden. En toen ging mijn droomstage aan mijn neus voorbij door een kapotte site. Dat veranderde alles.

 In alle haast vond ik een nieuwe stageplek als project manager bij Brandung in Keulen(DE). Hier maakte ik mijn eerste stappen in de wereld van websites en e-commerce. Zo mocht ik werken aan projecten voor klanten als Toom Baumarkten, D-C-Fix Decoratiefolie, Casamoda Herenoverhemden en verschillende Bundesliga-club websites. 

Na mijn stage mocht ik kort in Düsseldorf aan de slag om online concepten te bedenken voor Johnson & Johnson. Een leerzame ervaring voor een groot bedrijf.

Terug naar Nederland

En toen miste ik Nederland en keerde terug naar Friesland. Hier kreeg ik een mooie kans bij Body & Fit Shop in Heerenveen. Het opzetten van de Duitse dochteronderneming en het opzetten van de Duitse online shop en Amazon-store. De eerste grote stap in hun internationale uitbreiding. Het grote gemis was bij mij alleen steeds mijn eigen creatieve vrijheid. De shops en sites bouwde ik niet zelf. En alles was al vaak grotendeels vastgelegd door standaard protocollen van de bedrijven. Ik wilde meer zelfstandigheid. Weg van de grote jongens en de gelikte marketing. En zo begon ik zelf sites te bouwen in mijn vrije tijd. Met vallen en opstaan. Elke site een stukje beter door nieuwe ervaring. Met Hertdruk heb ik een weg gevonden sites te bouwen wanneer en voor wie ik wil. En om mijn passie voor visuele media weer vorm te geven.

Met mooie resultaten en de leukste klanten. Mensen op weg helpen met de ervaring die ik heb opgedaan in die jaren. We leren samen van de fouten die we maken en worden elke stap een stuk beter. 

COPYRIGHT 2021 © HERTDRUK – WORDPRESS WEBSITES – GRAFISCHE VORMGEVING – LEEUWARDEN